top of page

Voetreflexologie

Optimaliseren van het lichaam

Onze voeten geven een reflectie weer van het lichaam. Uw pijnpunten, spanningen en werking van de organen worden behandeld tijdens de reflexologie. De voet is opgedeeld in verschillende zones en stelsels. Het is belangrijk om tijdens de behandeling feedback te geven aan de therapeut, zodat de juiste stelsels worden geactiveerd. 

Reflexology

Prijslijst

€50 voor 60 minuten behandeling. 

De voetreflexologie wordt gezien als een pseudowetenschappelijke alternatieve geneeswijze, aangezien de organen en stelsels in verbinding staan met elkaar. Dit gaat in tweestrijd met de gewone geneeskunde waarvan alles verklaard wordt vanuit bacteriën, genetische aard,... Echter is het wel aangewezen dat er verbetering optreedt door de voeten te behandelen. Dit is geen oplossing om ziekten te genezen! 

De menselijke energie loopt doorheen het lichaam en gaat verder naar de voet. Onze voeten staan in verbinding met de aarde. Dit wil zeggen dat de voeten een grote steunbalans zijn en een schokdemper. Ze krijgen veel te verduren en verdienen af en toe een pauzemoment. 

Voetreflexologie biedt verlichting aan mogelijke klachten zoals: stress, migraine, angsten, ADHD en darmklachten. Momenteel ben ik nog een opleiding aan het volgen om te beantwoorden aan bovenstaande problemen. Bij ernstige ziekten is het aangeraden om eerst uw arts te raadplegen vooraleer u bij een reflexoloog komt. 

bottom of page