top of page
ongestoord Bos

Psychozone voetmassage

Natuurlijke optimalisering

Een psychozone voetmassage geeft een boost voor het geestelijk welzijn. 

Tijdens de massage worden de energiebanen, de reflexpunten en alle stelsels van het lichaam behandeld. Stroming doorheen het lichaam wordt geactiveerd, met de uitkomst dat u zich beter in uw vel voelt. 

Het verschil met de voetreflexologie is dat tijdens deze massage meer op psychische aspecten van uw lichaam wordt gewerkt. De stelsels van het lichaam worden automatisch behandeld, maar krijgen geen specifieke behandeling om ze te activeren of te kalmeren. Waar wel op wordt gewerkt zijn bijvoorbeeld: onderliggende angsten, onzekerheid, energietekort, depressie,... 

Ik tracht zo goed mogelijk het psychisch en emotioneel evenwicht van het lichaam te harmoniseren. Deze massage is zeer aangenaam en vooral ontspannend. Dit komt door de bewegingen die een terugkerend patroon kennen. U kunt zich op de beweging focussen bij ontspanningsproblematiek. Gif- en afvalstoffen worden vrijgemaakt, dus een belangrijk aspect is dat u genoeg drinkt na de massage. 

Ik raad aan om zeker een uur voor de massage gegeten te hebben, zo kan uw lichaam genoeg zuurstof en bloed laten doorstromen. Anders gaat vooral uw energie naar het spijsverteringsstelsel. 

Prijslijst

€50 voor 60 minuten behandeling.

De eerste sessie worden uw voeten in kaart gebracht door de therapeut. Het is belangrijk voor mij om te weten op welke zones u gevoelig reageert, of waar u net een ontspannen gevoel van krijgt. De massage kan verschillende reacties uitlokken. Warmte, koude, rillingen, ... uw emoties/ spanningen komen vrij. Het is aangeraden om de dag erna de therapeut op de hoogte te houden van uw gemoedstoestand. Hierop kan de volgende sessie verder gewerkt worden.

bottom of page