top of page

De redactiekamer

Meest recente berichten

Cadeaubonnen

Beste klanten, 

Indien u in bezit bent van een cadeaubon wordt deze met 6 maand verlengd vanaf de aankoopdatum. Wegens COVID heb ik enkele maanden moeten sluiten, dus kreeg u de kans niet om te komen. 

Wat mij op valt is dat een cadeaubon snel achteruit wordt geschoven, jammer van uw geld! Help de persoon herinneren dat ook zij recht hebben om tot rust te komen. De beste manier is door te genieten van een avond 'me-time'. 

Groeten

Studeren vergt timemanagement

Net zoals iedere therapeut probeer ik verder te studeren (momenteel voetreflexologie deel 2) en mijn achtergrondkennis te vergroten. 

Een planning opmaken om te studeren, het huishouden,.. te doen is zeker van belang.

Als u voor mij enkele tips hebt mag u mij dit zeker laten weten! Ik ben nog aan het sukkelen met mijn weegschaal in balans te brengen. 

Groeten

Lekkere geuren in huis

Wie snel is kan nog een leuk nieuwjaarscadeau ontvangen. Alle cliënten en nieuwe cliënten krijgen een vanille geurkaars na de massage. 

Het zit hem niet in de grote gebaren, maar net in het kleine. Tips and trics kan je hiervoor opzoeken zoals: 

- De kaars lang genoeg laten branden voor de eerste keer. 

- De zijkanten van de kaars wegschrapen en in de was leggen. 

Ik ben geen expert voor huishoudelijke tips, maar de laatste zorgt er voor dat de kaars echt langer mee gaat. 

Eigen olie

Momenteel maak ik gebruik van eigen olie. Ik combineer een neutrale olie met etherische olie. Grove den, eucalyptus, basilicum en lavendel zijn de drie soorten die ik gebruik om te starten. Binnenkort komen er nog enkele nieuwe geuren bij. Elke geur heeft zijn eigen functie en invloed op het lichaam, waardoor ik specifiek kies dewelke ik ga gebruiken. 

Fibromyalgie massage

Eind januari 2022 volg ik een opleiding voor personen met de diagnose 'fibromyalgie'. Een gekende naam, maar nog een ongekende ziekte om te behandelen. 

Ik vermeld op de site vanaf wanneer deze behandeling/ massage ter beschikking is. 

Nieuws: Nieuws
bottom of page